Eurovision va fi transmis online

  • 16 Mai 2020 13:30
Eurovision va fi transmis online

Anulată din cauza epidemiei COVID-19, cea de-a 65-a ediție a Eurovision Song Contest, care urma să aibă loc la Rotterdam, va fi transmisă online, printr-un program special. Show-ul „Eurovision Song Celebration 2020” va aduce în fața publicului toate cele 41 de piese calificate în concurs, transmite IPN.

În martie, Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (European Broadcasting Union – EBU) a comunicat decizia sa de a nu organiza evenimentul în acest an în urma incertitudinilor legate de răspândirea maladiei virale COVID-19 și a restricțiilor adoptate de guvernele multora dintre celor 41 de țări participante. Organizatorii concursului s-au gândit la alternative online, iar programul va rememora cele 41 de piese ale concurenților din anul 2020 și va include interpretări live, filmate de artiști.

Republica Moldova este reprezentată la concurs de interpreta Natalia Gordienko, care, la fel, a imprimat piesa și a expediat-o organizatorilor Eurovision Song Contest.

Evenimentul va fi transmis de televiziunea olandeză și EBU, simultan în toate cele 41 de țări care ar fi trebuit să participe în acest an la Concursul Internațional Eurovision, sâmbătă, 16 mai, ora 22.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău