Eurovision 2017 | Reprezentanții R.Moldova au intrat în atenția presei internaționale

  • 13 Mai 2017 11:58
Eurovision 2017 | Reprezentanții R.Moldova au intrat în atenția presei internaționale

Republica Moldova evoluează în această seară în finala concursului Eurovision pe poziția a șaptea. Trupa Sunstroke Project va reprezenta Republica Moldova pe scena de la Kiev cu piesa „ Hey Mamma”.

Reprezentanții Moldovei la concursul muzical au intrat în atenția presei internaționale, în special datorită saxofonistului trupei Sunstroke Project, Sergey Stepanov, devenit cunoscut în lumea online ca „Epic Sax Guy”. Publicația franceză „Le Parisien” scrie că Sergey Stepanov ar fi reușit să devină o legendă a Internetului atât grație mișcărilor sale ce nu pot fi imitate, cât și datorită muzici și mișcării hipnotice a saxofonului său.

Republica Moldova se află printre primii zece favoriți ai concursului, alături de Belgia, Suedia, România, Olanda, Armenia, Marea Britanie.

Totuși, marele favorit la casele de pariuri este italianul Franceso Gabbani cu piesa „Occidentali's Karma”, fiind urmat la mică diferență de Salvador Sobral, din Portugalia, și bulgarul Kristian Kostov, scrie digi24.ro. 

La polul opus se situează Spania, care este cotată cu cele mai mici șanse pentru a câștiga Eurovisionul anul acesta. Nici Ucraina, țara gazdă, nu a impresionat cu piesa „Time”, interpretată de O.Torvald, iar țări precum Cipru, Belarus sau Grecia se situează la fel de jos în topul preferințelor publicului. 

În total, reprezentanții a 26 de țări vor lupta pentru a câștiga concursul muzical.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău