Eugen Tomac și-a deschis birou parlamentar la Chișinău

  • 20 Mai 2013 09:24
Eugen Tomac și-a deschis birou parlamentar la Chișinău

Deputatul român Eugen Tomac a inaugurat, sâmbătă, 18 mai, biroul său parlamentar la Chișinău, manifestație la care au participat mai mulți oficiali din România și din Republica Moldova.

Biroul deputatului Tomac a fost deschis în sediul Uniunii Scriitorilor din centrul Chișinăului și are drept scop acordarea sprijinului pentru românii din Republica Moldova în soluționarea problemelor, precum și întărirea dialogului dintre instituțiile de pe ambele maluri ale Prutului în vederea apărării drepturilor românilor de pretutindeni. La inaugurare au participat câțiva deputați români, europarlamentarul Elena Băsescu, vicepreședintele Parlamentului de la Chișinău Liliana Palihovici, primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă și alți deputați, oficiali, politicieni și reprezentanți ai intelectualității din Republica Moldova.

Eugen Tomac a declarat că astfel și-a îndeplinit un punct din programul său electoral și că va continua să sprijine cetățenii români din Republica Moldova și aspirațiile europene ale țării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău