Episcopia Basarabiei de Sud (Mitropolia Basarabiei, Patriarhia Română), donație de echipamente de protecție pentru spitalul din Cimișlia

  • 22 Mai 2020 19:10
Episcopia Basarabiei de Sud (Mitropolia Basarabiei, Patriarhia Română), donație de echipamente de protecție pentru spitalul din Cimișlia

Episcopia Basarabiei de Sud (Mitropolia Basarabiei, Patriarhia Română) continuă să sprijine spitalele din R. Moldova în lupta împotriva COVID-19. De această dată, donațiile de echipamente de protecție pentru cadrele medicale au ajuns la spitalul din orașul Cimișlia.

Cu binecuvântarea PS Veniamin Episcopul Basarabiei de Sud, PC părinte Nicolae Goreanu, a mers la Spitalul din orașul Cimișlia cu ajutor destinat personalului medical pentru protecția de infectare cu COVID – 19: 60 de costume de protecție pentru medici, 50 de halate chirurgicale, 30 de litri dezinfectant și 200 de măști. Părintele Nicolae, în cuvântul adresat personalului medical, a transmis Salutul și aprecierea Preasfințitului Veniamin în tot ce fac astăzi cadrele medicale în lupta cu COVID – 19 ,asigurându-le de Sfintele Sale rugăciune”, se arată într-un mesaj publicat pe rețele de socializare. 

La rândul său, Mariana Florea ,directorul spitalului din Cimișlia, în numele personalului medical , a mulțumit pentru acest act de caritate.  

Amintim că, de la începutul pandemiei de COVID-19, în semn de solidaritate cu medicii aflați în prima linie, Episcopia Basarabiei de Sud (Patriarhia Română) a făcut numeroase donații de echipamente medicale, produse de igienă și dezinfectanți pentru spitale din R. Moldova.

Sursa: Infoprut.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău