Elveția și PNUD susțin angajații ANOFM în prevenirea răspândirii noului coronavirus

  • 11 Mai 2020 12:24
 Elveția și PNUD susțin angajații ANOFM în prevenirea răspândirii noului coronavirus

Un lot de 5000 de perechi de mănuși, peste 400 de litri de dezinfectant, 400 de viziere, precum și 40 de termometre pentru monitorizarea temperaturii la distanță a fost distribuit în 35 de subdiviziuni teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM), transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova (PNUD).

Potrivit comunicatului, toate acestea au fost achiziționate cu suportul Elveției și PNUD Moldova, în cadrul proiectului „Migrație și dezvoltare locală”, care a oferit un lot similar și celor 35 de  comunități partenere. Biroul de Cooperare al Elveției, în parteneriat cu PNUDl, susțin măsurile urgente de prevenire a riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 în cadrul Agenției Naționale și celor 35 de subdiviziuni teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. În contextul situației epidemiologice din țară și apariției riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus, angajații instituției au fost asigurați cu echipamentul necesar de protecție.

Directoarea ANOFM, Raisa Dogaru susține că situațiile de criză sunt de fapt un examen al solidarității sociale. „Acest ajutor este dovada că în această luptă continuă cu virusul, angajații Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă au parte de susținere pentru a întreprinde măsuri de limitare a extinderii epidemiei și a-și desfășura activitatea în condiții adecvate, oferindu-le cetățenilor serviciile de care au nevoie”, a menționat directoarea ANOFM, citată în comunicatul PNUD.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău