Elevii instituțiilor de învățământ artistic extrașcolar și ai școlilor cu profil sportiv din Chișinău revin la ore cu prezență fizică

  • 09 Februarie 2022 19:14
Elevii instituțiilor de învățământ artistic extrașcolar și ai școlilor cu profil sportiv din Chișinău revin la ore cu prezență fizică

Comisia extraordinară pentru sănătate publică a municipiului Chișinău a decis reluarea procesului educațional cu prezență fizică a elevilor în instituțiile de învățământ artistic extrașcolar (școli de muzică, arte și arte plastice) din municipiul Chișinău, precum și a școlilor cu profil sportiv, care au activități extracurriculare.

Totodată, potrivit unui comunicat al Primăriei, activitatea desfășurată în incinta teatrelor, cinematografelor, sălilor de concert, bibliotecilor, muzeelor se va desfășura la capacitatea de 50 procente din numărul de locuri existente, cu prezentarea certificatelor COVID-19.

De asemenea, activitățile organizate în aer liber, parcuri, zone de agrement se vor desfășura în spațiul destinat, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică.

Deciziile intră în vigoare imediat după publicarea documentului aprobat.

În cadrul aceleiași ședințe s-a discutat și despre diverse acțiuni de motivare a cetățenilor de a se vaccina anti-COVID-19.

În prezent, rată de vaccinare în municipiul Chișinău este de circa 46 de procente.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău