Elevii cu performanțe școlare vor merge gratuit la mare

  • 16 Iulie 2018 09:17
Elevii cu performanțe școlare vor merge gratuit la mare

Direcția generală, educație, cultură, tineret și sport a municipiului Chișinău informează că oferă elevilor cu reușite deosebite oportunitatea de a se bucura, gratuit, de o vacanță de șapte zile pe litoralul Mării Negre.

Proiectul se înscrie în Programul de Cooperare în domeniul educației București – Chișinău pentru elevii treptei gimnaziale și de liceu din cadrul instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău, transmite IPN.

Dosarul  se depune la instituția de învățământ la care se studiază, iar pentru cei care nu au reușit să depună, se poate face, în regim de urgență, la DGECTS, str. Mitropolit Dosoftei, 99, secția Educație, bir. 14, până la 20 iulie.

Dosarul elevului, în format electronic și pe suport de hârtie, trebuie să conțină: buletin de identitate sau certificat de naștere, copie pașaport, aviz epidemiologic de la medicul de familie (cu specificația „clinic sănătos – apt pentru colectivitate”, din care să rezulte starea de sănătate la zi a elevului – sensibilități, alergii, afecțiuni sub tratament, acordul părinților, copia diplomelor sau notelor, ce confirmă performanțele elevului. Avizul de la medic urmează a fi prezentat în ziua plecării în tabără,

Varianta electronică sau scanată a dosarului poate fi expediată la adresa de e-mail: [email protected], iar cea pe suport de hârtie – pe adresa str. Mitropolit Dosoftei, 99, secția Educație, bir. 14.

Tabăra de vară își va desfășurat activitatea pe litoralul Mării Negre – Costinești, pe perioadele/seriile aferente: 24.07 – 31.07; 31.07 – 07.08; 07.08 – 14.08; 14.08 – 21.08; 21.08 – 28.08.

Tabăra se va desfășura în stațiunea Costinești, la hotelul Corsa. Sunt asigurate trei mese pe zi în regim de gratuitate. Se va asigura și transportul tur-retur.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău