Electorala 2024 | Partidul Acțiune și Solidaritate se va înregistra la referendum cu opțiunea de vot „DA”

  • 10 Septembrie 14:42
Electorala 2024 | Partidul Acțiune și Solidaritate se va înregistra la referendum cu opțiunea de vot „DA”

Partidul Acțiune și Solidaritate va depune actele la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în calitate de participant la referendumul din 20 octombrie cu opțiunea „Pentru”. Decizia a fost luată unanim la Consiliul Politic Național al PAS, care a avut loc la 9 septembrie, a declarat astăzi, 10 septembrie, într-un briefing de presă, președintele PAS, Igor Grosu.

Igor Grosu a menționat că, după decizia de înregistrare emisă de CEC, PAS va începe campania pentru referendum. Formațiunea își asumă să meargă din casă în casă pentru a vorbi oamenilor „ce înseamnă o Moldovă europeană”.

Președintele PAS a venit cu un îndemn către toate partidele politice, asociațiile din țară și din diasporă să participe activ la promovarea referendumului, așa încât oamenii să iasă în număr cât mai mare la votare.

Din prima zi de când a fost constituit Partidul Acțiune și Solidaritate, am declarat că integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană este calea cea mai firească de dezvoltare socială, economică, politică și de coeziune a societății noastre. După 8 ani de zile, noi, cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate, menținem acest deziderat și credem cu tărie că locul Moldovei este în marea familie europeană”, a declarat Igor Grosu.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
16
Fri
17
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău