ELECTORALA 2024 | Maia Sandu îl invită pe Alexandr Stoianoglo să vină la dezbaterile de la postul public de televiziune (Video)

  • 28 Octombrie 17:57
ELECTORALA 2024 | Maia Sandu îl invită pe Alexandr Stoianoglo să vină la dezbaterile de la postul public de televiziune (Video)

Maia Sandu l-a invitat pe Alexandr Stoianoglo, contracandidatul său în turul II al algerilor prezidențiale, să vină la dezbaterile din această seară de la postul public de televiziune.

„Domnule Stoianoglo, vă mulțumesc pentru dezbaterile recente.

Apreciez foarte mult că ați vorbit în limba română. Vă mulțumesc pentru această dezbatere pentru că ambii le-am promis cetățenilor că le vom spune despre planurile noastre pentru țară. Și ați cerut dezbateri.

Este un moment tensionat pentru toată lumea, nu doar pentru echipe, ci și pentru cetățeni. Ei merită să ne vadă deschiși, onești și imparțiali. Este vorba despre onoarea și demnitatea fiecăruia dintre noi. Dar aceasta este și responsabilitatea noastră față de cetățeni. Prin urmare, în spiritul bunei înțelegeri reciproce, vă invit să veniți la dezbaterea din Moldova 1”, a menționat Maia Sandu, într-un video postat pe Facebook. 

Astăzi, staff-ul candidatului PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova a anunțat că Stoianoglo nu va mai participa la dezbaterile organizate de televiziuni și că optează pentru „dezbateri pe o platformă neutră”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:5,14 m/s
Tue
11
Wed
11
Thu
13
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău