ELECTORALA 2024 | Fostul procuror anti-corupție, Victoria Furtună, s-a lansat în campania electorală în orașul său natal Hîncești

  • 30 Septembrie 17:15
ELECTORALA 2024 | Fostul procuror anti-corupție, Victoria Furtună, s-a lansat în campania electorală în orașul său natal Hîncești

Tot ieri s-a lansat în cursa electorală și ex-procurorul anticorupție Victoria Furtună. Ea a organizat evenimentul în orașul său natal Hîncești, în preajma mai multor susținători, potrivit unor imagini video postate pe pagina sa de Facebook, transmite Radio Chișinău.

Ea a scris că s-a lansat in orașul său natal Hîncești, pentru că acesta, „unește oamenii prin tradiții, valori, credință și dorința pentru o Moldova Nouă”. 

Victoria Furtună și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte la mijlocul lunii iulie, la Tiraspol, pe fundalul unui monument sovietic și al steagului nerecunoscut al regiunii separatiste transnistrene.

Amintim că 11 candidați au fost înregistrați de CEC pentru a participa la alegerile pentru funcția de șef al statului.

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova vor fi organizate pe data de 20 octombrie 2024, în aceeași zi cu referendumul la care cetățenii vor fi întrebați dacă susțin aderarea țării la Uniunea Europeană.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Tue
12
Wed
14
Thu
17
Fri
18
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău