ELECTORALA 2024 | Candidatul independent, Andrei Năstase, s-a lansat, oficial în campania electorală pentru funcția de președinte

  • 27 Septembrie 15:42
ELECTORALA 2024 | Candidatul independent, Andrei Năstase, s-a lansat, oficial în campania electorală pentru funcția de președinte

Candidatul independent, Andrei Năstase, s-a lansat, astăzi oficial în campania electorală pentru funcția de președinte. Evenimentul a avut loc la Chișinău, în spațiul din fața Președinției Republicii Moldova.

Acesta a venit cu mai multe promisiuni, printre care majorarea salariilor și a pensiilor pentru cetățeni, chiar dacă, potrivit constituției, competențele președintelui se rezumă, în principal, la politica externă, funcția de commandant suprem al armatei și mediator între forțele politice.

„Vă asigur că funcția de șef al statului îmi oferă puterea de a mobiliza instituțiile statului să acționeze în interesul justiției. Vă spun doar că putem să scoatem Moldova din sărăcie, cu un buget făcut pentru oameni, cu industrializarea puternică a economiei, cu investiții autohtone și străine mari, iar ca urmare asigurarea banilor pentru pensii, pentru salarii, pentru o educație mai bună, pentru servicii medicale accesibile și de calitate”, a declarat Andrei Năstase. 

Sloganul de campanie al lui Andrei Năstase va fi „Un președinte dedicat!”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:5,14 m/s
Sat
22
Sun
17
Mon
14
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău