Electorala 2024 | Maia Sandu face un apel la unitate: „ Învrăjbirea oamenilor îi ajută doar pe cei care vor să readucă hoții la putere”

  • 24 Octombrie 09:25
Electorala 2024 | Maia Sandu face un apel la unitate: „ Învrăjbirea oamenilor îi ajută doar pe cei care vor să readucă hoții la putere”

Maia Sandu, care concurează pentru un nou mandat de președinte al Republicii Moldova, a făcut un apel la unitate, la începutul campaniei electorale pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale.

 
„Dragi cetățeni, am învins de atâtea ori în lupte complicate și nedrepte, doar pentru că ne-am ținut uniți.
 
Am demonstrat de multe ori că răul poate fi învins - cu dragoste de neam și cu credință. Cu încredere unii în alții.
 
Vă rog foarte mult să avem grijă de unitatea noastră. Să nu împărțim oamenii după etnii, să nu învinovățim cetățenii care au votat într-un fel sau altul.
 
Toți suntem parte din Moldova. Toți locuim aici și vrem să fie bine. Învrăjbirea oamenilor îi ajută doar pe cei care vor să readucă hoții la putere.
 
Poporul nostru a știut și în cele mai grele vremuri să trăiască în bună înțelegere, împreună, să construiască o casă, un sat, o țară.
 
Ne unește omenia și vrem același lucru - pace și bunăstare acasă”, a transmis Maia Sandu”, a transmis Maia Sandu într-o postare pe Facebook.
 
Amintim că pe 3 noiembrie va avea loc turul 2 al alegerilor prezidențiale, în care cetățenii Republicii Moldova vor putea alege între Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo.
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Fri
11
Sat
11
Sun
12
Mon
13
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău