Ediția a XXV-a a Salonului Internațional de Carte

  • 29 August 2016 19:05
Ediția a XXV-a a Salonului Internațional de Carte

Salonul Internațional de Carte Chișinău se va desfășura în acest an în premieră împreună cu festivalul de carte din România Bookfest.

Astfel, în 2016, la salon va participa un număr impresionant de edituri din România și Republica Moldova, iar evenimentul va aduce și alte noutăți.

Salonul Internațional de carte va întruni în acest an două evenimente literare și nu se va mai desfășura la Biblioteca Națională, ca de obicei, ci la Centrul de expoziții Moldexpo. Astfel, salonul din acest an are o semnificație dublă, a menționat în cadrul unei conferințe de presă ministrul culturii Monica Babuc.

Președintele Uniunii Editorilor din Moldova Gheorghe Prini a menționat mai multe particularități ale salonului de carte din acest an.

La eveniment vor participa cele mai cunoscute edituri din România, ceea ce reprezintă o bună ocazie pentru publicul din Republica Moldova, a arătat Directorul executiv al Asociației Editorilor din România Mihai Mitrică.

La Salonul Internațional de Carte din acest an vor participa aproximativ 50 de edituri, dintre care peste 20 din România și vor fi expuse aproximativ 7-8 mii de titluri de carte. Evenimentul se va desfășura la Moldexpo în perioada 31 august – 4 septembrie. Salonul Internațional de Carte este la a XXV-a ediție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău