Echipele canine ale Poliției de Frontieră, premiate în cadrul săptămânii chinologice europene

  • 12 Iulie 2021 12:57
Echipele canine ale Poliției de Frontieră, premiate în cadrul săptămânii chinologice europene

Foto: Poliției de Frontieră

Două echipe canine ale Poliției de Frontieră au revenit acasă cu șase cupe și zece medalii, obținute în cadrul competițiilor chinologice Internaționale „Săptămâna chinologică europeană”. Un eveniment organizat de către Alianța mondială de sport, chinologie și vânătoare din or. Burgas, Bulgaria, în perioada 02 – 11 iulie 2021, anunță Poliția de Frontieră.

Cei care ne-au dus faima peste hotarele țării și ne-au reprezentat la competiții sunt inspector-chinolog Podlubneac Andrei cu patrupeda Tyyna, echipa canină ce poate fi întâlnită la Aeroportul Internațional Chișinău, dar și inspector-chinolog Lungu Nicolae cu patrupedul Colin, ambii activează la Sectorul Poliției de Frontieră Cuhnești.

Locuri de frunte și cele mai bune mențiuni s-au ales în cadrul a trei categorii de participare – veteran, junior și echipe de reproducere, precum și la un curs general de dresaj și paza instructorului. Aprecierile au fost obținute la campionatul Letoniei, campionatul Portugaliei, campionatul Rusiei, campionatul Ucrainei, campionatul Indiei, campionatul Bulgariei și campionatul Europei.

Poliției de Frontieră subliniază că reușitele echipelor canine sunt repurtate de mulți ani la rând, fiind participanți activi la aceste competiții.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău