Echipa SMURD din Republica Moldova a ridicat premiul pentru profesionalism în asistență medicală la Gala Elitelor Medicale ediția a VII-a din Iași

  • 05 Noiembrie 2022 12:42
Echipa SMURD din Republica Moldova a ridicat premiul pentru profesionalism în asistență medicală la Gala Elitelor Medicale ediția a VII-a din Iași

Pe 04 noiembrie 2022 echipa SMURD din Republica Moldova a participat la Gala Elitelor Medicale ediția a VII-a, organizată la Iași unde a fost decernată cu premiul pentru profesionalism în asistență medicală. Angajații SMURD din țara noastră au fost menționați pentru dedicație și suport acord sistemului medical din România în lupta cu pandemia COVID-19. Echipa a fost felicitată pentru realizările atinse, salvarea vieților omenești, dar și sprijinul acordat colegilor din România în lupta cu virusul nemilos.

Prestigioasa festivitate de premiere a elitelor medicale românești și internaționale a fost celebrată la cea de-a VII-a ediție și presupune un eveniment de amploare, cu participarea de peste 400 de persoane notorii din domeniul medical și a sănătății. Gala Elitelor Medicale marchează profesionalismul și eforturile depuse în activitatea medicală și întrunește elitele medicale din România, dar și Republica Moldova, se arată în comunicat.

În cadrul evenimentului au fost decernate premii pentru cele mai bune echipe de urgență, pentru cei mai buni medici, cea mai dinamică societate medicală, profesionalism în protejarea și respectarea drepturilor pacienților, pentru educație și cercetare în domeniul medical, dar și excelență în medicină. 

Gala Elitelor Medicale a fost organizată la Iași cu susținerea Universității de Medicină și Farmacie ,,Grigore T. Popa”, Colegiul Medicilor Iași și Universitate de Stat de Medicină și Farmacie ,,Nicolae Testimițeanu” din Republica Moldova, dar și Forumul serviciilor și tehnologiilor medicale.
Scopul evenimentului a ținut de marcarea excelenței în domeniul sănătății și medicinii, dar și a schimbului valoros de specialitate, precum și de stabilirea a unor conexiuni între experți în domeniul medical.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
0,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,6 m/s
Tue
2
Wed
4
Thu
7
Fri
2
Sat
0
Arhivă Radio Chișinău