Echipa Run for Children a avut peste 300 alergători la Chisinau Big Heart Maraton 2022

  • 27 Septembrie 2022 15:23
Echipa Run for Children a avut peste 300 alergători la Chisinau Big Heart Maraton 2022

A devenit o tradiție frumoasă pentru organizația Copil, Comunitate, Familie să participăm la cea mai mare și mai spectaculoasă competiție sportivă de alergare din Moldova, în acest an cu o nouă identitate, Chisinau Big Heart Maraton.

Datorită implicării tuturor, alergătorilor și donatorilor, echipa Run for Children 2022 a colectat 720 000 MDL. 

A devenit o tradiție frumoasă pentru organizația Copil, Comunitate, Familie să participăm la cea mai mare și mai spectaculoasă competiție sportivă de alergare din Moldova, în acest an cu o nouă identitate, Chisinau Big Heart Maraton. Participarea noastră înseamnă mai mult decât alergare, Run For Children, așa cum ne prezentăm an de an, a devenit un imbold pentru amatori să încerce alergarea, iar pentru atleți un motiv care să îi încurajeze pentru realizarea cu succes a celor 21 sau 42 km. Am fost cei mai mulți în acest an, am împărțit soare pe străzile capitalei”, afirmă echipa Run For Children.

Fiecare ediție Run for Children este susținută, încă de la prima ediție, de ultra-maratonistul Iulian Bercu, Ambasadorul CCF Moldova.

Potrivit organizatorilor, Sporter.md, Run for Children a fost cea mai mare echipă de alergători la ediția din acest am câștigătorul Chisinau Big Heart Maraton 2022 este Vitalie Gheorghiță, care este parte a echipei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău