Echipa națională de fotbal a suferit eșec și în meciul retur cu formația Serbiei

  • 03 Septembrie 2017 12:49
Echipa națională de fotbal a suferit eșec și în meciul retur cu formația Serbiei

Echipa națională de fotbal a suferit înfrângere ieri, în deplasare, cu același scor 0-3, ca și la Chișinău, și în meciul retur din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, disputat pe stadionul ”FK Partizan” cu reprezentativa Serbiei

Golurile au fost marcate de Gacinovic (20), Kolarov (30), A. Mitrovic (81), relatează MOLDPRES.

”N-m pretenții față de jucătorii mei. Au făcut tot posibilul pentru a obține un rezultat bun, dar diferența de clasă, măiestrie și-a spus cuvântul. A învins pe merit echipa Serbiei. În opinia mea, aceasta are cele mai bune șanse de a se califica în faza finală a Campionatului Mondial”, a declarat pentru mass-media antrenorul echipei moldovene, Igor Dobrovolschi.

Lotul național a evoluat în acest meci în următoarea componență: Cebanu, Armaș, Posmac, Iepureanu, Ioniță, Cebotaru, Cociuc (Antoniuc,59), Dedov, Gînsari, Cojocari (Carp,75), Anton.

Echipa Serbiei se află pe primul loc în clasamentul grupei D, totalizând 15 puncte. Formația moldoveană a adunat 2 puncte și se menține în continuare pe ultimul loc. Pe 5 septembrie echipa națională va susține, la stadionul ”Zimbru”, cu reprezentativa Țării Galilor, următorul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău