După o întrevedere cu Igor Dodon, deputații PSRM anunță că au elaborat un nou concept al reformei justiției

  • 12 August 2019 12:01
După o întrevedere cu Igor Dodon, deputații PSRM anunță că au elaborat un nou concept al reformei justiției

Fracțiunea socialiștilor din parlament a elaborat un nou concept al reformei justiției, care pe parcursul următoarelor săptămâni va fi discutat cu partenerii de coaliție și propus pentru consultări publice.

Anunțul a fost făcut luni, 12 august, de către președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, în cadrul unei ședințe cu șeful statului Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

Conducerea PSRM a precizat că, în următoarele săptămâni, în afară de conceptul reformei justiției va pune pe masa partenerilor și câteva inițiative sociale, inclusiv cea de indexare a pensiilor de două ori pe an: la 1 aprilie și 1 octombrie.

De asemenea, președintele PSRM a specificat că ținând cont de multiplele obiecții din partea mediului de afaceri, după proiectul politicii fiscale recent aprobat de guvern, PSRM a decis să aibă discuții separate cu guvernul și reprezentanța FMI.

Șeful statului Igor Dodon a specificat după ședința cu PSRM că pentru următoarele săptămâni, până la finele lunii august, se prevede o agendă intensă, “fiind planificate ședințe extraordinare ale parlamentului, ședința Consiliului Superior de Securitate și alte evenimente importante”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău