După ce nu au funcționat o perioadă din cauza COVID-19, cișmelele din Capitală au fost redeschise, potrivit deciziei „Apă-Canal”

  • 11 August 2020 16:25
După ce nu au funcționat o perioadă din cauza COVID-19, cișmelele din Capitală au fost redeschise, potrivit deciziei „Apă-Canal”

Furnizorul de apă din capitală, „Apă-Canal Chișinău”, a repus în acțiune cișmelele din Parcul „Valea Morilor”, scuarul Grădinii Publice „Ștefan cel Mare și Sfânt” și din scuarul Catedralei Mitropolitane. Acestea fusese anterior conservate din cauza stării de urgență declarate în legătură cu răspândirea infecției COVID-19, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al SA „Apă-Canal Chișinu” se menționează că, odată cu redeschiderea cișmelelor, au fost luate toate măsurile de precauție.

ACC menționează că își propune să asigure în centrul orașului, pentru toți doritorii, accesul la apa potabilă de calitate în perioada caniculară, cât și să reducă numărul cetățenilor sceptici în ceea ce privește apa de la robinet. 

„Apă-Canal Chișinău”, face  un apel către toți locuitorii capitalei să păstreze și să nu admită vandalizarea cișmelelor sau aruncarea în ele a mucurilor de țigară etc.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău