Două zile de DORfest | Descoperă regiunea de Nord a Republicii Moldova

  • 09 Septembrie 2017 13:16
Două zile de DORfest | Descoperă regiunea de Nord a Republicii Moldova

În nordul Republicii Moldova se desfășoară, astăzi și mâine, festivalul DOR FEST. Evenimentul are loc pe Moșia Ciuhrii din satul Gordinești, raionul Edineț.

Pe scena festivalului vor evolua Gândul Mâței, Daniel Bălan, Maria Iliuț, Gabriel Nebunu, Ansamblul Plăieșii, Vasile Iovu, Zebra Show, Fanfara Poliției de Frontieră și ansambluri populare din R. Moldova, România și Ucraina. De asemenea, vor fi organizate ateliere, zone de yoga, citit și meditații, un târg de artizanat și o zonă gastronomică cu accente tradiționale și moderne, show-uri de chinologie. 

În cadrul festivalului va exista și o zonă de camping gratuită, iar pentru cei care vor veni din alte zone ale țării, sunt disponibile locuri de cazare la pensiunile din regiune.

DORfest este primul festival internațional din nordul Republicii Moldova, fiind organizat sub egida brandului turistic de țară “Pomul Vieții”. 

Festival este organizat de Asociația Obștească Ecolanima în colaborare cu agenția The Hurricane, cu sprijinul Consiliului Raional Edineț,  și a primăriilor orașului Edineț și localității Gordinești.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău