Două persoane rămân internate în spital după deflagrația din sectorul Râșcani. IGSU oferă NOI informații

  • 10 Octombrie 2018 09:10
Două persoane rămân internate în spital după deflagrația din sectorul Râșcani. IGSU oferă  NOI informații

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI comunică noi informații referitor la situația de la blocul de pe bulevardul Moscovei unde a avut loc explozia.

Astfel, IGSU continuă lucrările  de demontare și curățare a fragmentelor de beton prăbușite la etajele afectate de deflagrație în scara blocului de pe bulevardul Moscovei 11/5.

Conform informației Misterului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale la Spitalul Feroviar Central din mun. Chișinău s-au adresat  și au fost cazați temporar 22 oameni, care anterior au fost evacuați din bloc. Totodată, la Institutul de Medicină Urgentă mai rămân a fi internate 2 persoane traumatizate. Pe parcursul zilei de 9 octombrie, 54 de persoane, locatari a blocului au avut posibilitatea să-și recupereze o parte din bunurile materiale aflate în apartamente.

În total pentru lichidarea consecințelor exploziei la fața locului pe bulevardul Moscovei 11/5 activează peste 100 de persoane din cadrul IGSU, IGP, Departamentul Trupelor de Carabinieri și autorități publice. În curtea blocului este instalat un cort, unde voluntarii pe parcursul zilei donează obiecte de primă necesitate și bunuri persoanelor sinistrate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău