Două partide politice noi în Rusia

  • 20 Iunie 2012 14:08
Două partide politice noi în Rusia

 Pe scena politică rusă au apărut miercuri, 20 iunie, două partide politice noi: Partidul Comuniștii Rusiei și Uniunea Civica Rusă, înregistrate oficial de Ministerul rus al Justiției. Ca urmare, numărul formațiunilor politice din Rusia a crescut, ajungând la 19 partide.Lista modificată a partidelor politice ruse a fost publicată astăzi, pe site-ul oficial al Ministerului…

 

Pe scena politică rusă au apărut miercuri, 20 iunie, două partide politice noi: Partidul Comuniștii Rusiei și Uniunea Civica Rusă, înregistrate oficial de Ministerul rus al Justiției. Ca urmare, numărul formațiunilor politice din Rusia a crescut, ajungând la 19 partide.

Lista modificată a partidelor politice ruse a fost publicată astăzi, pe site-ul oficial al Ministerului rus al Justiției. Fostul președinte rus, Dmitri Medvedev, a semnat, pe 3 aprilie, Legea federală care simplifică procedura de înregistrare a partidelor politice, lege care a intrat în vigoare în ziua următoare. Documentul reduce, de la 40.000, până la 500, numărul necesar de membri, pentru înregistrarea unui partid politic. Până ieri, Ministerul rus al Justiției a primit 176 de solicitări, din partea organizațiilor politice, pentru a fi înrergistrate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău