Două obiecte de plastic au fost găsite în zona de căutare a avionului Egyptair UPDATE

  • 19 Mai 2016 18:34
Două obiecte de plastic au fost găsite în zona de căutare a avionului Egyptair UPDATE

Echipajul unei fregate elene a găsit două obiecte mari de plastic ce pluteau într-o zonă maritimă situată la aproximativ 370 de kilometri de Insula Creta.

UPDATE: Marina Statelor Unite a anunțat, joi, că o aeronavă P-3 Orion susține operațiunile de căutare a avionului Egyptair, care a dispărut de pe ecranele radarelor în timp ce se afla deasupra Mării Mediterane, efectuând o cursă de la Paris la Cairo.

Dintre cele 66 de persoane de la bord 30 erau egipteni, iar 15, francezi. Diplomația de la București afirmă că niciun cetățean român nu se afla în avion.

Echipajul unei fregate elene, implicate în operațiunile de căutare a aeronavei Egyptair, dispărută joi, a găsit două obiecte mari de plastic ce pluteau într-o zonă maritimă situată la aproximativ 370 de kilometri de Insula Creta, au declarat surse ale apărării din Grecia.

Cele două obiecte par a fi bucăți de plastic alb și roșu și au fost descoperite în apropierea zonei de unde a fost emis mai devreme semnalul unui dispozitiv de recepție-transmisie automată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Wed
20
Arhivă Radio Chișinău