Două cluburi sportive din Republica Moldova și România au încheiat un acord de colaborare și înfrățire

  • 18 Iulie 2023 16:29
Două cluburi sportive din Republica Moldova și România au încheiat un acord de colaborare și înfrățire

Un acord de colaborare și înfrățire între Instituția Publică Școala Sportivă Anenii Noi și Asociația de Fotbal „Club Universitatea Galați” a fost încheiat în această lună, în urma demersului inițiat de Asociația obștească „Luceafărul Răutului” din orașul Florești, conform prevederilor statutare privind crearea și dezvoltarea parteneriatelor între instituții publice, asociații și fundații, mediul de afaceri privat și alte entități din Republica Moldova și România, transmite MOLDPRES.

Încheierea acestui acord de colaborare va duce la consolidarea și dezvoltarea legăturilor dintre cele două organizații și va crea o platformă solidă pentru dezvoltarea sportului în regiune, potrivit Lilianei Tcaciuc, președinta Asociației obștești “Luceafărul Răutului”.

Prin această colaborare, Școala Sportivă Anenii Noi și „Club Universitatea Galați” își propun să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea și creșterea sportivilor, contribuind la promovarea valorilor sportive și cultivarea spiritului competitiv. “Împreună, cluburile vor lucra pentru a spori performanța echipelor în competițiile naționale și internaționale, prin împărtășirea metodelor de antrenament și pregătire, dezvoltarea de programe de instruire de înaltă performanță și facilitarea accesului la experiențe sportive de top”, explică sursa citată.

Acordul de înfrățire, semnat de către reprezentanții celor două cluburi, va permite o cooperare mai strânsă în mai multe domenii, inclusiv schimbul de cunoștințe și experiență, colaborarea în proiecte de dezvoltare a tinerelor talente și organizarea de evenimente comune.

Datorită parteneriatului, cluburile sportive vor avea oportunitatea de a colabora și de a iniția proiecte care vor contribui la dezvoltarea sportului în comunitate și la promovarea unui stil de viață sănătos și activ printre tineri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
24,96
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,54 m/s
Wed
25
Thu
24
Fri
20
Sat
23
Sun
25
Arhivă Radio Chișinău