Două avioane s-au ciocnit în zbor, în Franța. Cinci oameni au murit

  • 11 Octombrie 2020 09:42
Două avioane s-au ciocnit în zbor, în Franța. Cinci oameni au murit
DIGI24

Cinci oameni au murit în urma unui accident aviatic produs sâmbătă în Franța. Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, iar pasagerii au murit pe loc. Poliția și autoritățile în domeniu anchetează accidentul.

Cinci oameni au murit în urma unui accident aviatic produs sâmbătă în Franța. Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, iar pasagerii au murit pe loc. Poliția și autoritățile în domeniu anchetează accidentul, precizează DIGI24.ro

Sfârșit tragic pentru cinci pasageri aflați în două avioane de mici dimensiuni. Cele două aeronave s-au ciocnit, toate persoanele de la bord decedând pe loc.

Un avion mic care transporta două persoane a intrat într-un alt aparat de zbor, care avea la bord trei turiști, în regiunea Loches, Indre-et-Loire, sâmbătă seara, conform metro.co.uk.

„Avionul ultralight a aterizat în gardul unei case și nu a rănit pe nimeni din jur, fiind o zonă nelocuită”, au declarat autoritățile locale, scrie Mediafax.

Avionul mic transporta două persoane, iar cel cu turiști, trei persoane. Toți cei cinci pasageri au decedat.

Poliția locală investighează accidentul. Momentan, nu sunt furnizate date despre cei cinci oameni care și-au pierdut viața în urma coliziunii.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău