Două autocisterne care au derapat de pe șosea au fost tractate de salvatori

  • 11 Aprilie 2022 12:20
Două autocisterne care au derapat de pe șosea au fost tractate de salvatori

Salvatorii au fost solicitați ieri să tracteze două autocisterne car au derapat în raioanele Vulcănești și Soroca, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, primul apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:31. Incidentul s-a produs pe traseul M3, în raionul Vulcănești. Autocisterna a fost încărcată cu 23 600 litri de ulei vegetal și a derapat de pe traseul de pietriș, blocându-se în nămol. Autovehiculul risca să se inverseze din cauza poleiului, care se formase în urma condițiilor meteorologice nefavorabile. Ajunși, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare și tractare a autocisternei, astfel prevenind inversarea acesteia, scrie MOLDPRES.

Al doilea caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a fost înregistrat în apropiere de localitatea Grigorăuca, raionul Soroca. Aici, un TIR, care nu avea încărcătură a derapat de pe traseu în șanț. La fața locului a intervenit un echipaj de la Soroca. Salvatorii au remorcat autocisterna și au efectuat cu succes tractarea camionului, îndepărtându-l de pe traseu.

Conform statisticilor IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 23 de situații de risc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău