Dosarul Chirtoacă | Judecătorul s-a RETRAS de la judecarea cauzei

  • 20 Iulie 2017 11:59
Dosarul Chirtoacă | Judecătorul s-a RETRAS de la judecarea cauzei

Judecătorul care urma să examineze contestația deciziei prin care doi avocați ai primarului Dorin Chirtoacă au fost înlăturați din proces,   s-a abținut de la judecarea acestei cauze. Urmează ca această abținere  să fie examinată și ulterior să se revină la acest dosar.

Amintim că doi avocați ai lui Dorin Chirtoacă, cercetat în dosarul parcărilor cu plată, au fost înlăturați din proces, la cererea procurorilor. Ei susțin că ar fi fost înlăturați în mod abuziv și nemotivat.

După anunțarea deciziei judecătorului, și  Dorin Chirtoacă a declarat că ceea ce se întâmplă este un abuz și orice zi de aflare a sa în arest este abuzivă, iar   prin intentarea acestui dosar se dorește discreditatea și denigrarea sa.

Ieri Uniunea Avocaților din Republica  Moldova, afima  într-o declarație de presă că  a cercetat cazul și a constatat că sunt comise o serie de încălcări de procedură penală.

Uniunea Avocaților a cerut  Procuraturii Generale să se autosesizeze și să pună capăt abuzurilor, pe care le consideră făcute în mod intenționat și cu țintă directă: protecția corporativă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău