Dosar penal pentru coordonatorul staff-ului lui Navalnîi de la Habarovsk

  • 22 Martie 2021 10:46
Dosar penal pentru coordonatorul staff-ului lui Navalnîi de la Habarovsk

Coordonatorul staff-ului lui Aleksei Navalnîi de la Habarovsk, Aleksei Vorsin, a fost închis în arest la domiciliu până pe data de 16 mai, fiind acuzat de încălcarea repetată a modalității de desfășurare a unui miting, au comunicat, pentru RIA - Novosti, surse din cadrul Tribunalului raional central din Habarovsk.

Potrivit versiunii anchetei, acuzatului i s-au întocmit de două ori în decurs de 180 de zile procese verbale potrivit articolului din Codul privind infracțiunile administrative ale Federației Ruse (nerespectarea regulilor mitingului).


Potrivit aceleiași agenții ruse de presă, în luna ianuarie Vorsin a fost condamnat la 11 zile pentru nesupunere față de poliție pe data 26 decembrie 2020, când în timpul unei acțiuni neautorizate în sprijinul fostului guvernator al ținutului Habarovsk, Serghei Furgal, poliția a încercat să rețină un jurnalist de la RusNews, dar Vorsin l-a luat cu mașina personală. Mai mult decât atât, pentru apelurile făcute în vederea participării la acțiunea neautorizată din 23 ianuarie, instanța l-a amendat cu 150 de mii de ruble.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău