Dorin Recean a participat la Reuniunea anuală a Asociației Businessului European

  • 15 Iunie 14:40
Dorin Recean a participat la Reuniunea anuală a Asociației Businessului European

Contribuția mediului de afaceri la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost tema principală a reuniunii anuale organizate de Asociația Businessului European. La eveniment a participat și prim-ministrul Dorin Recean, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

În discursul său adresat reprezentanților companiilor europene din Moldova, prim-ministrul Dorin Recean a subliniat angajamentul Guvernului de a sprijini afacerile și de a le oferi suport, în special în procesul de integrare în UE și de extindere pe noi piețe.

„Trebuie să colaborăm strâns. În procesul de adaptare și implementare a cadrului legislativ, conform acquis-ului comunitar, businessul va fi partenerul nostru principal”, a declarat premierul.

Reprezentanții asociației au apreciat dialogul public-privat eficient între Guvern și mediul de afaceri, iar șeful Executivului le-a mulțumit pentru colaborarea productivă de până acum.

Fondată în 2011, Asociația Businessului European numără în prezent aproximativ 100 de membri. Scopul său este de a alinia economia națională și legislația în domeniul de afaceri la standardele comunitare, promovând valorile europene și cele mai bune practici de management în rândul comunității antreprenoriale din Republica Moldova.

 

Dorin Recean a participat la Reuniunea anuală a Asociației Businessului European

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:1,03 m/s
Sat
24
Sun
25
Mon
24
Tue
23
Wed
20
Arhivă Radio Chișinău