Dorin Dușceac: Unirea va fi cerută până când se va face

  • 03 Septembrie 2017 15:38
Dorin Dușceac: Unirea va fi cerută până când se va face

Unirea va fi cerută până când se va face, indiferent de conjunctura politică în care se află Republica Moldova, indiferent de situația pe plan regional, de evoluțiile din sânul Uniunii Europene.

Declarația a fost făcută de vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Dorin Dușceac, în cadrul emisiunii „Sfatul Țării” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

Unirea va fi cerută până când se va face, indiferent de conjunctura politică în care ne aflăm, indiferent de situația pe plan regional, de evoluțiile din sânul Uniunii Europene. „Unionismul este o luptă pentru un scop intrinsec, pentru un scop nobil și care nu poate să depindă de influența unor factori externi”, spune Dorin Dușceac.

Potrivit vicepreședintelui PUN, pentru următoarele alegeri trebuie să existe candidați buni în toate circumscripțiile uninominale din partea unui partid puternic pro-unionist. Dorin Dușceac susține că partidul pe care îl reprezintă și-a stabilit drept obiectiv pentru alegerile parlamentare un scor de 15-20% din voturile electoratului.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău