Dorin Chirtoacă și-a îndemnat susținătorii ca în turul doi să voteze împotriva candidatului Partidului Socialiștilor, Ion Ceban

  • 21 Octombrie 2019 11:27
Dorin Chirtoacă și-a îndemnat susținătorii ca în turul doi să voteze împotriva candidatului Partidului Socialiștilor, Ion Ceban

Președintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă, candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău, care a acumulat aproximativ 10% din sufragii, potrivit rezultatelor preliminare, și-a îndemnat astăzi susținătorii ca în turul doi să voteze împotriva candidatului Partidului Socialiștilor, Ion Ceban.

El a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că un mesaj similar vor avea candidații PL în toate localitățile – vor îndemna alegătorii să voteze împotriva candidaților de stânga.

Potrivit lui Dorn Chirtoacă, fost primar de Chișinău în perioada iunie 2007 –februarie 2018, există premisele creării unei coaliții pro-europene în Consiliul municipal, în condițiile în care socialiștii nu au luat majoritatea în CMC.

Totodată, el s-a declarat satisfăcut de rezultatul obținut de formațiunea sa la scrutinul de ieri și a îndemnat partidele unioniste din Republica Moldova să-și unească forțele și să fuzioneze într-un singur partid.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău