Dorin Chirtoacă și Gigi Ugulava au inspectat șantierele aflate în construcție

  • 11 Iulie 2013 18:29
Dorin Chirtoacă și Gigi Ugulava au inspectat șantierele aflate în construcție

Primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a inspectat astăzi împreună cu primarul orașului Tbilisi, Gigi Ugulava, cele mai importante obiective realizate în ultima perioadă în capitală, dar și șantierele aflate în construcție.

 

Dorin Chirtoacă i-a prezentat primarului de Tbilisi Parcul „Valea Morilor”, străzile reconstruite anul trecut de municipalitate - Mihai Viteazul, Petricani, Vadul-lui-Vodă, dar și șantierele de pe străzile Alecu  Russo și strada Diordiță, unde se desfășoară lucrările de amenajare a zonei pietonale.

Gigi Ugulava a remarcat că la  Chișinău, la fel ca și la Tbilisi, au fost lansate mai multe proiecte de reabilitare a zonei istorice, afirmând că administrațiile celor două orașe vor să crească astfel confortul locuitorilor și să atragă mai mulți turiști.

Primarul Dorin Chirtoacă a declarat presei la finalul vizitei prin oraș, că viziunile proeuropene ale celor doi primari sunt stări care vin din suflet și că vor fi depuse eforturi susținute, pentru ca visul european să devină o realitate, atât pentru Republica Moldova, cât și pentru Georgia.

Chișinău și Tbilisi sunt orașe înfrățite, începând cu anul 2011.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău