Dorin Chirtoacă riscă 10 ani de închisoare în dosarul parcărilor cu plată

  • 04 Octombrie 2022 12:48
Dorin Chirtoacă riscă 10 ani de închisoare în dosarul parcărilor cu plată

Ex-primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, riscă 10 ani de închisoare în dosarul parcărilor cu plată. O solicitare în acest sens au făcut procurorii de caz, a anunțat fostul edil, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Dorin Chirtoacă se declară nevinovat și acuză procurorii de acțiuni la comandă.

„În loc sa renunțe la învinuiri, procurorii cer 10 de închisoare într-un dosar fabricat la comanda politica, a mafioților Plahotniuc și Dodon. Am demontat a doua oară, paragraf cu paragraf, falsurile și insinuările lor”, scrie Dorin Chirtoacă în postarea sa.

Totodată el a menționat că se va adresa, din nou, Ambasadelor Europene și Ambasadei SUA, precum și organismelor internaționale „în legatură cu abuzurile procurorilor”.

”Mă voi adresa, din nou,  ambasadelor europene și SUA, precum și organismelor internaționale în legătură cu abuzurile procurorilor, care au format ei, deja, o mafie. Sper să existe reacții și în societate în legătură cu aceste derapaje de la normele democratice”, susține Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău