Dorin Chirtoacă revine pe lista de candidați a Partidului Liberal

  • 31 Octombrie 2014 18:41
Dorin Chirtoacă revine pe lista de candidați a Partidului Liberal

Primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă revine pe lista de candidați a Partidului Liberal.

 

El a anunțat că va depune cererea de degrevare din funcție la mijlocul săptămânii viitoare, pentru că vrea mai întâi să vadă care vor fi reacțiile după aplicarea hotărârii ce vizează schimbarea itinerarelor microbuzelor din capitală.

Dorin Chirtoacă a anunțat, într-o conferință de presă, că după alegerile din 30 noiembrie va iniția discuțiile despre constituirea unei noi coaliții de guvernământ, cu un plan destinat dezvoltării municipiului Chișinău care cuprinde 10 puncte.

”Începând de săptămâna viitoare voi participa la alegeri și pentru că municipiul Chișinău are nevoie de un program aparte. Am structurat 10 puncte: formarea majorității în consiliul municipal Chișinău, descentralizarea efectivă a administrației, un fond pentru dezvoltarea capitalei, strămutarea gărilor auto, delimitarea proprietății, atragerea investițiilor, soluționarea problemei taxelor locale, reforma serviciilor comunale și soluționarea problemelor legate de deșeuri”, a declarat primarul general Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a adăugat că va rezolva problemele municipiului Chișinău fie din fotoliul de primar general, fie aflându-se în Guvern. Amintim că anterior PL a anunțat că îl vede pe Dorin Chrtoacă în funcția de premier.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău