Dorin Chirtoacă i-a somat public pe doi contracandidați să se prezinte la dezbateri organizate de instituțiile media

  • 07 Octombrie 2019 11:19
Dorin Chirtoacă i-a somat public pe doi contracandidați să se prezinte la dezbateri organizate de instituțiile media

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, l-a somat public pe candidatul PSRM, Ion Ceban, și pe candidatul Blocului Electoral „ACUM Platforma DA și PAS”, Andrei Năstase, să se prezinte la dezbaterile organizate de instituțiile media.

Totodată, el s-a adresat societății civile să organizeze o dezbatere amplă unde să fie invitați toți candidații, astfel încât, “prin comparație, cetățenii Chișinăului să-i poată vedea pe toți, ca în primul rând să aleagă pe bază de competență, capacitate, nu pe bază de publicitate, pe banii băgați în campanie, pe fel de fel de manipulări”, a declarat candidatul PL.

Dorin Chirtoacă a anunțat că a depus, repetat, contestații la Comisia Electorală a Circumscripției Electorale Chișinău și la Comisia Electorală Centrală prin care solicită constatarea ilegalităților comise de Ion Ceban și excluderea lui din cursa electorală.  El s-a referit la panourile electorale în care apare candidatul PSRM și care ar costa mii de euro. În rapoartele financiare prezentate Comisiei Electorale Centrale el declară, potrivit lui Dorin Chirtoacă, cheltuieli care nu corespund realității.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,54 m/s
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău