Donații pentru copiii orfani din partea Asociației românești „Camarazii”

  • 29 August 2016 13:40
Donații pentru copiii orfani din partea Asociației românești „Camarazii”

Asociația „Camarazii” a Armatei României, prin intermediul Asociației „Tradiția Militară” din România, a distribuit, la data de 26 august 2016, donații pentru copiii din Școala de tip internat pentru copiii orfani și ramași fără îngrijirea părinților din localitatea Cărpineni, raionul Hîncești. Cadourile au constat în reviste, cărți…

Asociația „Camarazii” a Armatei României, prin intermediul Asociației „Tradiția Militară” din România, a distribuit, la data de 26 august 2016, donații pentru copiii din Școala de tip internat pentru copiii orfani și ramași fără îngrijirea părinților din localitatea Cărpineni, raionul Hîncești. Cadourile au constat în reviste, cărți pentru copii și rechizite școlare.

Donația a fost realizată cu sprijinul Centrului de Cultură și Istorie Militară din Chișinău și al autorităților locale din Cărpineni.

 Asociația „Camarazii” din România este o organizație de caritate din Armata României, care funcționează din 2012, iar unul dintre obiectivele principale este sprijinirea cazurilor socio-medicale din rândul militarilor și al familiilor acestora.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău