Donald Trump, un nou mesaj despre alegerile pe care le-a pierdut: „Au fost alegerile unei țări din lumea a treia”

  • 27 Decembrie 2020 15:21
Donald Trump, un nou mesaj despre alegerile pe care le-a pierdut: „Au fost alegerile unei țări din lumea a treia”

Președintele în exercițiu Donald Trump afirmă că alegerile din SUA sunt la nivelul unei țări din lumea a treia. Într-un nou mesaj pe Twitter, președintele scrie că un soldat american i-a povestit că alegerile din Afganistan sunt mai sigure decât cele de pe 3 noiembrie din SUA, scrie Digi24.ro

„Un militar care este în misiune în Afganistan mi-a spus că alegerile din Afganistan sunt cu mult mai sigure și mult mai bine organizate decât alegerile de anul acesta din SUA. Alegerile noastre, cu milioane și milioane de voturi prin corespondență fraudate, au fost alegerile unei țări din lumea a treia. Președinte fake!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Într-un alt mesaj a acuzat Curtea Supremă că a fost „total incompetentă și slabă” în fața „fraudei electorale masive” care a avut loc la alegerile din luna noiembrie.

Donald Trump refuză în continuare să recunoască înfrângerea în fața lui Joe Biden.

Twitter a schimbat textul cu care marchează postările lui Donald Trump în care acesta minte sau transmite mesaje înșelătoare cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. Rețeaua socială aplică acum un mesaj în care îi informează pe cititori că Joe Biden este câștigătorul oficial al alegerilor.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău