Donald Trump afirmă că nu a avut interese financiare în Rusia

  • 30 Noiembrie 2018 18:38
Donald Trump afirmă că nu a avut interese financiare în Rusia

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri că nu a avut interese financiare în Rusia, criticând din nou investigația privind ingerințele ruse în scrutinul prezidențial din anul 2016, scrie Mediafax.

"Sunt un foarte bun dezvoltator imobiliar, îmi trăiesc viața fericit, iar, când văd că țara mea merge într-o direcție greșită, decid, în pofida tuturor șanselor, să candidez pentru funcția de președinte, continuând să îmi conduc afacerile în mod foarte legal și frumos (...)", a declarat Donald Trump prin Twitter.

"Am intenționat să construiesc ceva în Rusia. Dar nu am investit bani deloc, nu am avut deloc garanții și nu am făcut proiectul", a explicat Donald Trump, catalogând din nou drept "vânătoare de vrăjitoare" investigația procurorului special Robert Mueller privind ingerințele electorale ruse.

Michael Cohen, fostul avocat personal al președintelui SUA Donald Trump, a pledat vinovat joi că a mințit în Congres despre un proiect imobiliar din Rusia, în cadrul investigației privind ingerințele ruse în scrutinul prezidențial american. Michael Cohen s-a prezentat în mod surprinzător joi la o instanță din Manhattan (New York) și a pledat vinovat în cadrul unui acord cu echipa procurorului special Robert Mueller, care investighează ingerințele ruse în scrutinul prezidențial din 2016 și presupusele contacte cu Moscova ale echipei de campanie electorală a lui Donald Trump.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău