Donald Trump a plecat din spital, deși are COVID, și îi îndeamnă pe americani să iasă din casă: „Nu lăsați virusul să vă domine viața”

  • 06 Octombrie 2020 08:02
Donald Trump a plecat din spital, deși are COVID, și îi îndeamnă pe americani să iasă din casă: „Nu lăsați virusul să vă domine viața”

Președintele american Donald Trump a fost externat, după doar trei zile petrecute în spital, și s-a întors la Casa Albă. În balconul reședintei sale, Trump și-a scos masca, pentru ca fotoreporterii și cameramanii să aibă imagini bune cu el. A pus masca în buzunar și așa a intrat în clădire, deși, oficial, încă este bolnav de COVID-19.

Potrivit unor surse citate de NBC, Donald Trump va rămâne la reședința sa cât timp este tratat pentru virus, nu în aripa de Vest, unde se află birourile prezidențiale. Nu se știe cât de mare este focarul de COVID de la Casa Albă și nu este clar nici cât de gravă este forma pe care a făcut-o liderul american.

La câteva ore după revenirea la Casa Albă, Trump a transmis un mesaj în care le recomandă americanilor să nu se teamă de virus și să iasă din case.

„Am învățat atât de multe despre coronavirus. Și un lucru e sigur: nu-l lăsați să vă domine! Nu vă temeți de el! Îl veți învinge. Avem cele mai bune echipamente medicale, avem cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent, și îl veți învinge. Am mers la spital și nu mă simțeam prea bine. Apoi, acum două zile puteam să și plec. Acum două zile mă simțeam grozav, mai bine decât m-am simțit după multă vreme. Am mai spus-o, mai bine ca acum 20 de ani”, a spus Trumm=p.
„Avem cea mai măreață țară din lume. Ne întoarcem la treabă. Eu voi fi în față. Ca lider al vostru trebuia s-o fac. Știam că există acest pericol, dar a trebuit s-o fac. Există un risc, un pericol, dar asta este OK. Acum mă simt mai bine. Poate sunt imun, nu știu. Dar nu-l lăsați să vă domine viețile. Ieșiți! Aveți grijă! Avem cele mai bune medicamente din lume. Toate obținute în scurt timp. Și sunt toate pe cale să fie aprobate, iar vaccinurile vor veni din clipă în clipă”, a adăugat el.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău