Donald Trump a fost testat pozitiv la COVID-19

  • 02 Octombrie 2020 08:41
Donald Trump a fost testat pozitiv la COVID-19

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat pe Twitter că el și Prima Doamnă, Melania Trump, au fost testați pozitiv la noul tip de coronavirus, informează vineri AFP și Reuters, potrivit Agerpres.

"În seara aceasta, Prima Doamnă și eu însumi am fost testați pozitiv la COVID-19", a anunțat pe Twitter președintele primei puteri mondiale. "Intrăm imediat în carantină și în procesul nostru de recuperare. Vom reuși ÎMPREUNĂ", și-a exprimat convingerea Donald Trump.

Președintele american, Donald Trump, a anunțat joi seara că intră în carantină împreună cu soția sa în așteptarea rezultatelor testului COVID-19.

Mai devreme, Trump afirmase la canalul Fox News că și-a făcut un test pentru COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate, consiliera sa Hope Hicks.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu președintele american când acesta a zburat marți la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Medicul Casei Albe a anunțat, la rândul său, că Donald Trump a fost testat pozitiv la COVID-19, dar "se simte bine". Potrivit medicului, Donald Trump va rămâne la Casa Albă în timpul "convalescenței sale".

Casa Albă a anunțat de asemenea că președintele Donald Trump și-a anulat deplasarea în Florida, ce ar fi trebuit să aibă loc vineri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău