Donald Trump a fost sancționat din nou de Twitter după ce a transmis că este imun la coronavirus

  • 12 Octombrie 2020 11:23
Donald Trump a fost sancționat din nou de Twitter după ce a transmis că este imun la coronavirus

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a transmis pe Twitter că este imun la coronavirus, după ce medicul său a anunțat că nu mai este contagios. Compania l-a sancționat pe liderul de la Casa Albă, considerând mesajul acestuia drept o dezinformare, potrivit CNN., preluat de Agerpres si Digi24.ro

De asemenea, într-un interviu pentru Fox News, miliardarul republican a declarat că nu mai este contagios: "Se pare că sunt imun. Pot să ies din casă, lucru pe care l-aș fi făcut oricum, pe care l-am făcut deja pentru că trebuie să conduc o țară. Trebuia să ies din beci. Se pare că sunt imun, nu știu, poate pentru mult timp, poate pentru puțin timp, poate pentru toată viața. Nimeni nu știe exact. Dar sunt imun. Așadar, președintele se simte foarte bine".

Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor transmite că nu există dovezi că oamenii devin imuni la coronavirus dacă au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2.

 

După mesajul publicat pe Twitter, purtătorul de cuvânt al companiei a transmis: ”Acest mesaj a incălcat toate regulile Twitter cu privire la răspândirea informațiilor false despre COVID-19”.

Președintele Trump a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 2 octombrie. La mai puțin de 10 zile distanță de la diagnostic, medicul de la Casa Albă anunța că președintele s-a recuperat și își poate relua compania electorală și întâlnirile cu susținătorii.

Donald Trump are deja programate trei întrevederi cu electoratul său, în Florida, Pennsylvania și Iowa. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:3,6 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
22
Mon
23
Tue
25
Arhivă Radio Chișinău