Doi șefi de direcții de la Primăria Chișinău, demiși prin dispoziția Silviei Radu

  • 30 Noiembrie 2017 13:48
Doi șefi de direcții de la Primăria Chișinău, demiși prin dispoziția Silviei Radu

Șefii Direcțiilor Educație și Transport public din Cadrul Primăriei Chișinău au fost destituiți din funcție de primarul interimar Silvia Radu.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, aceasta a semnat, astăzi, dispozițiile privind retragerea din funcție a lui Oleg Poiată și Alexandru Fleaș.

În comunicat se precizează că Silvia Radu a luat decizia de a-l retrage din funcție pe Oleg Poiată pe motiv că nu ar fi încheiat un contract pentru întreținerea drumurilor publice, pentru anul 2018. În cazul șefului Direcției Educație s-ar fi constatat nereguli în procesul de alimentație a copiilor de la Grădinița nr. 157, precum și la  reparația Liceul ”M. Eminescu”.

La rândul său, Oleg Poiată a declarat în presă că el putea fi demis doar printr-o dispoziție semnată doar de primarul Dorin Chirtoacă, nu și de către Silvia Radu care, în opinia sa, ar comite un abuz.

Conducerea Direcției generale transport public și căi de comunicații va fi asigurată de Vitalie Butucel, șef adjunct al subdiviziunii, iar administrarea Direcției generale educație, tineret și sport va fi preluată de șefa adjunctă, Viorica Negrei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău