Doi ofițeri americani au fost decorați cu medalii ale Armatei Naționale

  • 20 Iunie 2019 11:50
Doi ofițeri americani au fost decorați cu medalii ale Armatei Naționale

Ministrul Apărării Pavel Voicu a decorat astăzi doi militari americani cu medalia „Pentru consolidarea frăției de arme”, în cadrul unei ceremonii, care a avut loc la sediul instituției de apărare. La eveniment a fost prezent și ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan

Distincțiile au fost oferite locotenent–colonelului Jeffrey Muir, atașatul apărării al SUA în țara noastră, și maiorului Michael Sterling, șeful biroului cooperare bilaterală SUA, cu ocazia încheierii mandatelor și pentru eforturile depuse la susținerea și dinamizarea parteneriatului moldo-american pe dimensiunea apărării.

Pavel Voicu le-a mulțumit celor doi oficiali militari americani pentru contribuție   personală la desfășurarea unor proiecte comune, care au avut ca finalitate dezvoltarea și reformarea Armatei Naționale.  

În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentat noul șef al biroului cooperare bilaterală SUA, maiorul Patrick Mohan. Cu acest prilej, ministrul Voicu i-a urat succes ofițerului american în exercitarea mandatului, exprimându-și convingerea că maiorul Mohan va contribui la impulsionarea agendei moldo-americane pe segmentul de apărare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău