Doi membri ai trupei Tower of Power au fost loviți de tren

  • 13 Ianuarie 2017 14:38
Doi membri ai trupei Tower of Power au fost loviți de tren

Doi membri ai trupei de funk-rock Tower of Power se recuperează în spital după ce au fost loviți de tren, a informat reprezentantul grupului, scrie Agerpres.

"Într-un accident nefericit ... bateristul David Garibaldi și actualul basist Marc van Wageningen au fost loviți de un tren în California", a precizat agentul lor de PR Jeremy Westby într-o declarație acordată CNN. Ambii membri ai grupului se află încă în spital, a completat acesta.

Potrivit postului KRON, afiliat CNN, accidentul a avut loc în timp ce aceștia mergeau pe jos în Jack London Square, în apropierea locului de desfășurare a unui concert, în zona Embarcadero din Oakland.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Departamentul de pompieri din Oakland a precizat că "mai mulți pietoni au fost loviți de tren", adăugând că la fața locului au fost solicitate două ambulanțe.

Trupa, fondată în 1968, urma să cânte joi seara la clubul Yoshi din Oakland. Cele două concerte pe care urmau să le susțină au fost anulate, potrivit site-ului clubului. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău