Doi bărbați reținuți pentru comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei. A fost ridicată și arma din care s-ar fi tras

  • 26 Mai 2022 10:06
Doi bărbați reținuți pentru comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei. A fost ridicată și arma din care s-ar fi tras

Sub conducerea procurorilor PCCOCS, oamenii legii au reținut doi bărbați bănuiți de comiterea omorului din noaptea de luni, 23 mai, în extravilanul raionului Sângerei și au ridicat și arma din care s-ar fi tras.

Astfel,  ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție din Sângerei și de comun cu Direcția Generală Urmărire Penală a IGP au efectuat mai multe percheziții în Chișinău și raioanele republicii. Drept urmare, la unul din bănuiți a fost depistată și ridicată arma din care ar fi fost comisă crima. Luneta era deținută ilegal și este dotată cu termovizor. De asemenea, a fost ridicat mijlocul de transport folosit la comiterea crimei, pentru cercetări ulterioare.

Totodată, în cursul investigării faptelor de deținere ilegală de arme, au fost efectuate mai multe percheziții și în alte raioane ale țării.  Acolo, oamenii legii au ridicat mai multe arme de vânătoare cu țeava lisă și ghintuită, pistoale și muniții, telefoane mobile, tehnică specială destinată vânatului ilegal.

Bănuiții au vârsta de 38 și 44 de ani, sunt domiciliați în Chișinău și Sângerei și ambii au antecedente penale. Urmează ca procurorii PCCOCS să le formuleze învinuirile și să solicite aplicarea arestului preventiv, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Investigațiile continuă, în vederea stabilirii altor amănunte relevante comiterii crimei, se menționează în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău