Dodon și deputații PSRM critică activitatea Guvernului Sandu și admit remanierea unor miniștri

  • 05 Noiembrie 2019 13:27
Dodon și deputații PSRM critică activitatea Guvernului Sandu și admit remanierea unor miniștri

Președintele Igor Dodon este nemulțumit de activitatea Guvernului, în special de ministerele care gestionează sectorul economic și cel social.

El și-a exprimat nemulțumirea în cadrul unei întrevederi cu fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor (PSRM).

Într-un comunicat remis presei, se menționează că la acest subiect urmează să aibă loc discuții cu partenerii de coaliție, astfel încât, să fie găsite cele mai bune căi de eficientizare a activității Guvernului. Igor Dodon nu exclude remanierea unor miniștri care, în opinia lui, gestionează deficitar domeniile pe care le administrează.

Amintim că ieri, premierul Maia Sandu l-a acuzat pe Igor Dodon, liderul de facto al PSRM, că ar submina reformele în justiție și i-a cerut să renunțe la jocurile de culise.

Șeful statutului a criticat și concursul organizat de Ministerul Justiției, pentru selectarea viitorului procuror general.

De asemenea, Igor Dodon a insistat pe extinderea majorității politice în teritoriu și în special în Consiliul Municipal Chișinău. Astăzi reprezentanții Blocului ACUM au anunțat că refuză să formeze o coaliție cu socialiștii, însă, vor susține proiectele de dezvoltare a municipiului Chișinău. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău