DOC | Ion Ceban indignat de o decizie de judecată, în privința revarsării apelor uzate: Pute în sistemul judecătoresc!

  • 23 Septembrie 2020 11:45
DOC | Ion Ceban indignat de o decizie de judecată, în privința revarsării apelor uzate: Pute în sistemul judecătoresc!

Primarul de Chișinău, Ion Ceban se arată indignat de decizia Judecătoriei Chișinău de a interzice întreprinderii SA „Apă-Canal” de a deconecta de la sistemul public de apă și canalizare mai mulți agenți economici care revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Ion Ceban spune că prin această decizie judecătorii încurajează agenții economici.

Pute în sistemul judecătoresc.
Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile!

Mai nou, Judecătoria Centru a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa acei agenți economici, producători, ce revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în capitală și le-am dat termeni concreți pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutor.

Din păcate în ultima perioadă, tot mai des ne confruntăm cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase”, a scris Ion Ceban.

Ion Ceban promite să facă publică lista agenților economici care încalcă normele.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău