Dmitri Peskov a precizat că Rusia nu a primit invitația de a participa la summitul G7 din Statele Unite

  • 27 August 2019 12:37
Dmitri Peskov a precizat că Rusia nu a primit invitația de a participa la summitul G7 din Statele Unite

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a precizat, potrivit Agenției de presă RIA NOVOSTI, că Rusia nu a primit invitația de a participa la summitul G7 din Statele Unite, citat de RADOR.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus, Vladimir Putin, a mai specificat că nici președintele Vladimir Putin nu a primit o astfel de invitație din partea omologului său american, Donald Trump.


"Nu, nu am pimit nimic...", a afirmat Peskov, într-un interviu acordat postului rus de radio "Govorit Moskva", atunci când a fost întrebat dacă Administrația Trump a trimis o invitație Rusiei de a participa la summit-ul G7, care se va desfășura în Statele Unite, în 2020.


Liderul de la Casa Albă, Donald Trump, susținea, în cadrul unei conferințe de presă recente, că îl va invita pe președintele rus, Vladimir Putin, la următorul summit în formatul G7, care se va desfășura în SUA. Premierul Japoniei Shinzo Abe a declarat recent că țara sa dorește să coninue discuțiille consacrate restabilirii dialogului dintre G7 și Rusia.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău