Discuții cu ușile închise, pentru mai bine de două ore, între Vladimir Putin și Kim Jong-un

  • 25 Aprilie 2019 14:11
Discuții cu ușile închise, pentru mai bine de două ore, între Vladimir Putin și Kim Jong-un

Președintele Rusiei, Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong-un, au avut astăzi o discuție cu ușile închise care a durat mai bine de două ore, după au transmis agențiile ruse de presă.

După întrevederea bilaterală tête-à-tête, Vladimir Putin a declarat că discuția a fost consistentă. El a adăugat că a vorbit cu omologul său nord-coreean despre situația din Peninsula Coreeană și despre măsurile ce ar trebui luate pentru a exista perspective de îmbunătățire a acesteia.

La rândul său Kim Jong-un a declarat că a venit în vizită pentru un schimb de păreri cu președintele rus pe problematica nucleară pentru care există interes în întreaga lume.

Summit-ul continuă la această oră cu discuțiile în format lărgit cu participarea delegațiilor celor două țări, scrie gazeta.ru.

Întâlnirea a avut loc pe insula Russki din apropiere de Vladivostoc din Extremul Orient într-un campus universitar. Liderul nord-coreean a ajuns în Rusia încă de ieri la bordul unui tren blindat fiind întâmpinat cu pâine și sare.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău