Directorul general al CNAS în vizită de lucru la Sângerei

  • 23 Martie 18:58
Directorul general al CNAS în vizită de lucru la Sângerei

În contextul vizitelor în teritoriu a membrilor guvernului și conducătorilor autorităților administrației publice centrale, astăzi, în incinta Consiliului raional Sângerei a avut loc o ședință de lucru cu participarea conducerii raionului și directorului general al Casei Naționale de Asigurări Sociale Elena Țîbîrnă, transmite CNAS.

Primarii din raion, conducerea Consiliului raional, reprezentanții Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, consilieri raionali și factori de decizie din cadrul serviciilor desconcentrate, în debutul ședinței au ascultat discursul directorului general al CNAS Elena Țîbîrnă despre ultimele modificări legislative în domeniul asigurărilor sociale de stat.

Directorul general al CNAS a vorbit celor prezenți despre indexarea pensiilor și alocațiilor sociale cu 15%, care va fi executată începînd cu 1 aprilie, modificarea condițiilor de acordare a concediului paternal și a îndemnizațiilor adresate familiilor cu copii, condițiile de acordare a foilor de tratament balneosanatorial și alte subiecte de interes major pentru cetățeni.

"Casa Națională de Asigurări Sociale este total deschisă față de reprezentanții APL în tot ce se referă la conlucrare, schimb de expertiză, suport informațional în procesul de mediatizare a subiectelor ce țin de competența autorității și soluționarea problemelor din domeniu, inclusiv prin organizarea ședințelor de lucru comune", - a specificat directorul general CNAS.

Vizita de lucru a conducerii CNAS a continuat la Casa Teritorială de Asigurări Sociale din orașul Sângerei, unde a fost desfășurată și audiența cetățenilor. Ulterior, a avut loc o ședință de lucru cu colectivul CTAS Sângerei, în cadrul căreia au fost discutate aspecte organizaționale la nivel teritorial.

 
 
 
 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
16,24
Câțiva nori
Umiditate:59 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
17
Arhivă Radio Chișinău